Agita 10 WG 1000 gram / dåse

AGITA 10 WG er et mave- og kontaktvirkende fluemiddel, der anvendes opløst i vand til bekæmpelse af fluer i stalde. Midlet er nemt at bruge, og anvendes ved udsmøring. Indeholder sukker samt tiltrækkende feromon som lokkemiddel. Er særdeles velegnet til strategisk fluebekæmpelse, dvs. bekæmpelse rettet mod fluernes foretrukne opholdssteder uden for husdyrenes rækkevidde samt på steder med store flueproblemer for optimal langtidseffekt, spray de behandlede overflader med vand, når de begynder at tørre ud. Agita virker her-og-nu og bevarer sin virkning i 3-5 uger.

Behandling med AGITA kan foretages sammen med Neporex, som dræber fluelarver i gødning, dybstrøelse og andre steder, hvor fluerne opformeres.

AGITA bekæmper forekommende fluer i stalde med undtagelse af stikfluer, da disse er blodsugende og ikke tiltrækkes af lokkemidler.

Til bekæmpelse af stikfluer anvendes forebyggende Neporex, som er effektiv mod stikfluens larver. Anvend f.eks TRINOL TURBOJET som et øjeblikkeligt virkende forstøvningsmiddel.

Deklaration: Thiametoxam 10%.
Dosering: 400 g i 320 ml vand rækker 160 m² staldareal.
Find din lokale
Kontaktperson
Døgnservice
+45 20 21 30 44