Vidensdeling

Welfur

Welfur

Welfur går hånd i hånd med øget skindpris
Allerede fra næste sæson bliver der udbudt WelFur-certificerede skind fra Kopenhagen Fur, SAGA Furs og NAFA. Tilsammen dækker de tre næsten 95% af auktionssalget på verdensplan. Og fra 2020 er det slut med at indlevere skind, der ikke er certificerede.

Dyrevelfærd står højt på forbrugernes dagsorden, ligesom det er højeste mode at kende historien bag de produkter, man køber. Samtidig er vores erhverv generelt under stærkt politisk pres, også via de sociale medier. Holland lukker ned i 2024, og andre lande kan være på vej i samme retning. I Europa er der ca. 4.000 pelsdyravlere tilbage – mod stort set resten af verden.  1 minkavler for hver 2 million

WelFur-certificering er skabt og administreres af vores egen europæiske paraplyorganisation, Fur Europe. Den bygger på 30 års erfaring med pelsdyravl, der er samlet og bearbejdet gennem studier på syv europæiske universiteter, og er opbygget på en måde hvor man kan overføre dyrevelfærd til en taldokumentation fra 0 til 100. Jo tættere man ligger på 100, des højere dyrevelfærd har man på farmen.