toppic_08.jpg


Weightlog udstyr
 

WeightLog systemet består af vejehylder, som skrues fast i toppen af buret og vægten aflæses hvert sekund automatisk døgnet rundt via radio. Du får en tilknyttet online software med detaljerede data om dyrenes vægtudvikling på daglig basis og kan straks reagere ved uhensigtsmæssig udvikling.

 

Vejehylde NY3.jpg

WeightLog – Vejehylde
Vejehylde monteres i toppen af buret med 2 beslag og alle kabler skjules, så der undgås evt. bid fra dyr. Der monteres en vejehylde pr. bur. Vejehylden har ledning på 3 m. som sikrer at man kan montere 6 stk. vejehylder i hvert andet bur i et fag. Vejehylden er 27 cm. lang og har en diameter på Ø 17 cm. Vejehylden kan veje 2 dyr i samme bur rum og foretager en vejning i sekundet, døgnet rundt som sikrer dig troværdige vejetal. WeightLog vejehylde tager højde for temperatur udsving og for dagens foderoptagelse.

Vejecomputer NY.jpg

WeightLog – Computer
Vejecomputer monteres over burrerne, evt. på kortbrættet eller spær i hallerne, hvor der kræves 220V strøm. En vejecomputer kan tilsluttes 6 stk. vejehylder til vejning i 6 burrum.

Gateway NY.jpg

WeightLog – Gateway

Gateway kræver 220V strøm og internetforbindelse ét sted på gården, for eksempel på kontor eller stuehus. Gateway modtager og sender alle data til din WeightLog online software.


WeightLog – Installation

HG tilbyder selvfølgelig montering - Nemt og enkelt for dig! Vi monterer alt udstyr på gården, sørger for at alle ledninger er skjult og at alle forbindelser fungere optimalt, så at du kan modtage de første vejetal dagen efter vores montør har foretaget monteringen af WeightLog.

*ved køb af WeightLog udstyr har kunden en bindingsperiode på 3 år fra købsdato og kunden forpligter sig til, at betale DKK 4.995,00 for basispakke pr. gård og DKK 95,00 pr. vejehylde i årlig licens og support for brug af WeightLog App og web brugerflade.


WeightLog – Teknisk information

  • Vejning af 2 dyr i samme bur HG tilbyder

  • Efter syv dages kontinuerlige vejninger, vil der være en præcision på omkring 98% i forhold til en manuel vejning

  • Altid min. 200 grams forskel på dyr

  • Min. 800 gram vægt for et dyr til vejning

  • Anbefales at eksisterende hylde fjernes i bur

  • Vejehylder monteres centreret i bur 12” fra forlåge

  • Vejehylder monteres evt. sammen med hvalpevand

  • Sørg for altid at opdatere system ved isætning/flytning af dyr

  • 95 % af dyr er egnet til automatisk vejning

Tilbage til oversigten